• DOLAR 32.47
  • EURO 34.724
  • ALTIN 2434.753
  • ...
Şanlıurfa İHH 20 Yetime Aylık Bağladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa il temsilcisi Behçet Atila, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa`daki 20 yetime sponsor olduklarını belirterek, "Çok mağdur olduklarını tespit ettiğimiz ve işlemlerini tamamladığımız bu 20 yetimimizin annelerinin/velilerinin hesaplarına üç ayda bir 210 TL yatıracağız" dedi.

 

Şanlıurfa Merkez mahallelerden 16, Suruç ilçesinde ise 4 yetime aylık bağladıklarını ifade eden Atila, bu sayıyı 50`ye çıkarmak için çalıştıklarını belirtti.

 

Allah`ın, fakirlere, muhtaçlara, kimsesizlere, öksüz ve yetimlere yardım etmeyi ısrarla emrettiklerini dile getiren Atila, "Öyle ki zerre miktar inancı olan kimseler, bu emirlere kayıtsız kalamaz. Çevremizdeki insanlar(kardeşlerimiz) bu derece mağdurken rahatça yiyip içemememiz lazım. Toplumsal duyarlılıklarız gittikçe köreliyor. Yeniden silkelenip asli görevlerimize dönmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

Şanlıurfa İHH gönüllüleri olarak önceki ay 75 yetimi sevindirdiklerini belirten Atila, "Ayrıca Suruç İlçemizde de 40 yetimi sevindirme programı yapmıştık. Bu yardım çalışmalarını yaparken kişilerin düşüncelerine asla ve asla bakmıyoruz. Tek bir kriterimiz vardır; o da gerçekten mağdur mu değil mi?

 

Bu ve benzeri yardım faaliyetlerimiz hayırseverlerin destekleriyle inşallah devam edecektir" dedi.

Ali Durmaz - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir