• DOLAR 32.542
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2456.413
  • ...
Teravih Esnasında  Düğün Rezaleti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR -Buca`da teravih namazı sırasında caminin hemen yanı başında yapılan müzikli düğün camii cemaatinin tepkisine neden oldu.

 

Gediz Mahallesinde teravih namazı sırasında caminin hemen dibinde yapılan düğün namaz kılan müminleri rahatsız etti. Namaz sırasında çalınan müzik ve düğüne katılan insanların bağrışmaları imamın sesini bastırırken olaya öfkelenen cami cemaati \"Bunların insanların inancına hiç mi saygısı yok\" ifadelerini kullandılar.

 

Kutsal Ramazan ayının dünyalıklardan uzaklaşma ayı olduğunu dile getiren cami cemaatinden bir vatandaş, \" Ramazan ayı ibadette yoğunlaşma ayıdır, bu ay zikir ayıdır, bu ay dua ayıdır. Bu mübarek ayda biliyoruz ki şeytanlar prangalara vurulur. Bu ayda namaz kılmayan insanlar bile aşka gelip namaza başlarlar, kendilerini muhasebeye çekerler, hatalarını düzeltip, eksik ibadetlerini yerine getirirler. Ancak görüyoruz ki bu insanlarda hiç Allah korkusu kalmamış\" dedi.

 

Başka bir vatandaş ise, \" Bu tablo birazcık imanı olan insanı dahi öfkelendirir. Böyle bir şeyi yapanın Müslümanlığından bile şüphe etmeli\" diyerek tepki gösterdi. (Yunus Şani-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir