• DOLAR 32.269
  • EURO 34.69
  • ALTIN 2398.155
  • ...
BATMAN - Genç MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Batman Şubesi, kuruluş çalışmalarını tamamlayarak faaliyetlerine başladı. MÜSİAD bünyesinde kurulan Genç MÜSİAD Batman Şube Başkanlığına Ahmet Taşan getirildi.

Yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Genç MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Taşan, Dünyanın büyük bir pazar halini aldığı bu çağda ekonomik birlik sağlayan toplulukların başarılı olduğunu söyledi.

Genç MÜSİAD`ın kurucu üyeleri ile gerçekleşen toplantıdan sonra yazılı bir açıklama ile kuruluş amaçları açıklayan Taşan,\"İşbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan, toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlâkına bağlı ve saygılı, çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip, ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen, meslekî birikimi ve çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformudur.\"

Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu`na Bütçe, Mali işler ve Eğitimden sorumlu Başkan yardımcılığına Mirkan Elibol, Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan yardımcılığına Murat Güneş, Basın, Kurumsal ilişkiler ve Sektör kurulundan sorumlu başkan yardımcılığına Ömer Balık seçilirken, Uğur Çiçek, Bülent Celbek, Mahmut Çelebi, Yunus Ekmen, Yönetim kurulu Üyeliğine getirildiği ifade edildi. (Veysi Demir-İLKHA)