• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kur`an`a Hizmet Vakfı Yaz Okulu Sona Erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DÜZCE- Hizmetlerin en güzeli, sloganıyla yola çıkan Kur`an`a Hizmet Vakfı Yaz Okulu, 11 Haziran- 20 Temmuz tarihleri arasında düzenlemiş olduğu altı haftalık eğitim programını tamamladı. Eğitime katılan çocuklara `Katılım Belgesi`nin sunulduğu törende, sunumu Halil Tuzan tarafından yaptı.

Törenin açılışı, Ümraniye Şubesi birincisi İsmail Fidan`ın Kur`n-ı Kerim tilaveti başladı. Daha sonra sözü alan Eğitimden Sorumlu Genel Koordinatör Nusret Naçaroğlu, Kur`an derslerine Ali Çatalyürek hocanın nezaretinde; siyer, ahlak, akaid, ilmihal derslerine dalında uzman olan eğitimcilerin yer aldığını anlattı.

Nusret Naçaroğlu, `Katılım Belgesi`nin, töreninde, 6 haftalık eğitim programı bağlamında çocuklara `Yaz Kur`an Kursu` süresince Kur`an-ı Kerim eğitimi dışında öğrencilerin, çeşitli kültürel ve sosyal etkinliklere katıldığını vurgulayarak, Ümraniye, Sultanbeyli ve Sanayi Mah. Şubeleriyle birlikte yaklaşık 350 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimlerin 7- 12 yaş arasını, kapsadığını belirtti. Naçaroğlu son olarak, Yaz Okulu`nun ardından kursta görev alanlarla birlikte değerlendirme toplantısı yaptıklarını, önümüzdeki dönem çalışmalarına yönelik hedeflerinin daha geniş olacağını, çocukların dünyasına Kur`an ve Sünnet çerçevesinde inmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Sanayi Mah. Şube sorumlusu, Habil Balyer, ise konuyla alakalı olarak, Tevhid toplumunun oluşması için, çocukları yarına atılan imza olarak gördüklerinin altını çizdi.

Daha sonra, Kurana Hizmet Vakfı yaz kursuna katılan bütün öğrencilere; Kur`an-ı Kerim`de başarı gösteren öğrencilere sertifika, ayrıca güzel Kur`an okumaya teşvik amaçlı olarak düzenlenen sınıf içi yarışmalar neticesinde de her sınıftan birinciye bisiklet, ikinciye uzaktan kumandalı araba üçüncüye futbol topu hediye edildi. Vakıf yetkilileri, Kur`an`a Hizmet Vakfın`ın bu çalışmasını tercih eden ailelere ayrıca teşekkür etti. (Ziya Gündüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir