• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
SP`li Başkan`dan Hizbullah`a Ağır Hakaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Turhan Neşe’nin, Saadet Partisi ile ilgili “Domuz bağı ile insan öldüren”, “İnsanları diri diri yakan” ve “Yardım paralarını zimmete geçirerek hırsızlık yapan” , “Kurtuluş savaşında düşmanla kol kola gezen” suçlamalarına yanıt vermek adına İslam düşmanlarının Hizbullah hakkında kullandığı argümanlara sarılan Bahri Urgun, “Ama bizler Milli Görüş camiasını temsil ettiğimiz için, cevap verme zaruretini kendimizde görüyoruz. Öncelikle bizi siyasi nezakete davet eden İlçe Başkanımıza, bizlere ‘katil, hırsız, vatan haini’ gibi ithamlarda bulunduğunu hatırlatıyoruz. Ama anlaşılan o ki, Sayın başkanımız 28 Şubat sürecindeki güdümlü TV yayınlarının ve boyalı basının etkisinden hala kurtulamamış ki, bu iddiaları da basından takip ettiğini söylüyor.

Domuz bağcılarının cinayetlerinden Milli Görüş’ü sorumlu tutmuş. Oysa ki Hizbulvahşet, vahşi cinayetleriyle, mezar evleriyle Milli Görüş ve İslami kesimi zan altına bırakmayı amaçlayan bir MOSSAD - CIA projesidir. Fazilet Partisi Meclis Grubu tarafından Meclis Başkanlığı’na sunulan ‘Hizbullah Örgütü hakkındaki Meclis Araştırma Önergesi’ Meclis’te müzakere dahi edilmemiştir. Bugün hala bunları bilmiyor olmak ayıptır. İşin en ilginç tarafı ise, şu sıralarda CHP’nin pek sıkı fıkı olduğu Ergenekon örgütünün, bu vahşet saçan domuz bağcılarla derin ilişkileri gün yüzüne çıkmıştır.” şeklinde hakaretler yağdırdığı öğrenildi.

Urgun, Ergenekon, kartel, fesad ve PKK medyasının kullandığı argümanlarla Hizbullah Cemaatine hakaret yağdırırken CHP’li ilçe başkanını nezaketsizle suçlaması manidar bulundu. (Hürseda Haber)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir