• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Otel Bombacıları Yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10 Temmuz`da merkez Akdeniz ilçesindeki Müfide İlhan Mahallesi`nde bulunan bir otelin önüne piknik tüpüne sarılmış halde bırakılan bombanın patlamasıyla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında güvenlik kameralarını inceleyerek zanlılara ulaştı.Zanlılar Şevket Sümer Mahallesi`nde yakalandı.

 

Zanlıların bisikletle gelerek bombayı otelin önüne bıraktıktan sonra kaçtığı kamera görüntülerinden tespit edildiği ifade edilirken patlayıcıyı bırakanların yaklaşık 20 gün sonra 18 yaşına girecek O.B. ile 15 yaşındaki K.Ş. adlı çocuklar olduğu ifade edildi.

 

Zanlılar, emniyette ifadelerinin alınmasının ardından Mersin Devlet Hastanesi`nde sağlık kontrolü için götürüldü. Zanlılar daha sonra adliye götürüldü.

 

Müfide İlhan Mahallesi`ndeki bir otelin önünde park halinde bulunan kamyonun yanına kimliği henüz belirlenemeyen bisikletli iki kişi tarafından 10 Temmuz`da poşet bırakılmış, otelde çalışan Cemal Aybek (36) şüphelendiği poşete bakarken patlama meydana gelmişti. Patlamanın etkisiyle vücudun çeşitli yerlerinde yanık ve cam kesikleri oluşan Aybek, Toros Devlet Hastanesi`nde yapılan müdahalenin ardından Mersin Devlet Hastanesi`ne sevk edilmiş, buradaki tedavinin ardından taburcu edilmişti. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir