• DOLAR 32.482
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2440.958
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da 25 Temmuz 2012 Çarşamba Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA GÜNAYDIN: Fare Zehir`iyle Öldürecekti
Kocasını, dilencilik yapan sevgilisine öldürten kadının hain planı ortaya çıktı. Adana`da kocası 49 yaşındaki İbrahim Mendilli`yi dilencilik yapan sevgilisi 58 yaşındaki Mustafa Gönen`e bıçaklatarak öldürten Nevin Mendilli`nin cinayetten önce, kocasının çorbasına fare zehiri koyarak öldürmeyi planladığı ancak Ramazan Ayı nedeniyle bu palanından vazgeçtiği öğrenildi.

Gazetecilerin Buruk Bayram Kutlaması
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, sansür ve oto sansürün yaygınlaştığı bit ortamda `Basın Bayramı` söyleminin; \" tozpembe sözlerden öteye gitmeyeceği gibi bugün Türkiye`de bu bayramın kutlanmasına vesile olacak bir ortam da olmadığını söyledi.

İş Barışını Bozdular İddiası
Türk- Ulaşım Sen Adana Şube Başkanı Cengiz Köse, YPK tarafından geçtiğimiz Haziran ayında yayınlanan Havacılık Tazminatını düzenleyen kararın çalışanlar arasında huzursuzluk çıkardığını söyledi. Köse, \" Başta DHMİ Genel Müdürlüğü yetkilileri ve AK Parti Hükümeti insanları ne kadar huzursuz ettiğini ve böldüğünü anlamalı, iş barışını temin etmek için bir an önce harekete geçerek sorunu çözmelidir\" dedi.

KENT GAZETESİ: Eşek Arısı Kaymakamı Hastanelik Etti
Adana`nın Kozan İlçesi`nde Kaymakam İzzettin Sevgili arı sokması sonucu hastanelik oldu. Önceki gece geç saatlerde evinde kanepede uzanırken bir ağrı hisseden Kaymakam Sevgili, arı soktuğunu anlayınca hastaneye kaldırıldı. Kozan Devlet Hastanesi acil servisinde bir süre tedavi altında kalan ve serum bağlanan Sevgili, daha sonra taburcu edildi.

Sahte Polisler Suriyeliyi Dolandırdılar
Suriye`den karayolu ile Romanya`ya giden bir aileyi durdurarak kendilerini polis olarak tanıtan kişiler, kontrol etmek için aldıkları yaklaşık 11 bin 450 TL değerindeki paraları alıp kayıplara karıştı. Adana Merkez Çukurova İlçesi Öğretmenler Bulvarı`nda kimliği belirsiz şahıslar tarafından İsmail İdris eşi ve 3 çocuğu durduruldu. Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, İsmail İdris`e \" Sen Suriye`de esrar satıyorsun. Para ver kontrol yapacağız\" diyerek. Aldıkları paralarla ortalıktan kayboldular. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir