• DOLAR 32.579
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2457.697
  • ...
Vuslat Fm`de İftar Vakti Hırsızlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da İslami yayın yapan Vuslat Fm`de geçtiğimiz cumartesi günü Adana İl Müftüsü`nün de canlı yayın konuğu olduğu iftar saati programı sırasında bir hırsızlık vakası yaşandı. Elini kolunu sallayarak Radyonun bulunduğu iş hanına giren ve uyuşturucu aldığı düşünülen bir şahıs, asansöre binerek Vuslat Fm`in bulunduğu kata çıktı. Kapı önünde radyo çalışanları ve misafirlerinin ayakkabılarına göz dikerek, gözüne kestirdiği bir ayakkabıyı ayağına deneyip giydi. Bu da yetmezmiş gibi asansörde kullanılmak üzere alınan asansör yağını da alarak tekrar elini kolunu sallayarak binayı terk etti. Bu sırada güvenlik kamerası saniye saniye hırsızlık anını kaydederken hırsızın hiçbir şey yokmuş gibi rahat davranması gözlerden kaçmadı.
 
Ayakkabısı çalınan Vuslat Fm çalışanı Emrah Karabulut: "Ayakkabının çalındığına üzülmüyorum. Bu mübarek ayda iftara yakın bir saatte, böyle bir olayın yaşanması beni derinden yaraladı. Toplumun geldiği nokta ortadadır. Ben o arkadaşa hakkımı helal ediyorum, rabbim hidayet nasip etsin" dedi.
 
Hırsızlığın yaşandığı iş hanına gelen polislerin, radyo çalışanlarının ifadesine başvurduktan sonra kamera kayıtlarını alarak hırsızı yakalamak için çalışma başlattığı bildirildi. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir