• DOLAR 32.258
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2465.105
  • ...
Vali Bilmez Erçek ve İpekyolu ilçelerinde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bilmez'i, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Cemil Öztürk karşıladı.

Öztürk, Bilmez'e, 2 yıl boyunca bölgeye yapılan altyapı, üstyapı, kültürel ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi verdi. 

Vali Bilmez de buradaki konuşmasında kayyum belediyelerin yaptığı hizmetlerin önemini vurgulayarak, devletin imkânlarının doğru yerde, doğru projelere aktarıldığında neler yapılabileceğinin en güzel örneklerinden birinin de Erçek Mahallesi olduğunu söyledi.

Ziyaretin bir sonraki durağı, İpekyolu Belediyesi Erçek Sürekli Eğitim Merkeziydi. Merkezde YKS'ye hazırlanan öğrencilerle sohbet eden Bilmez, öğrencilere başarılar diledi.

Sonrasında İpekyolu Belediyesi Erçek Yaşam Merkezini ziyaret ederek müzik, resim, fitness, drama, ana sınıfı gibi birçok branşta faaliyet gösteren merkezde incelemelerde bulunan Bilmez, merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Ziyaret programı kapsamında Mehmetçik İlk ve Ortaokulu,  Aile Sağlık Merkezi ve Jandarma Karakolunu da ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Bilmez,  mahalle esnafına da ziyarette bulunarak ihtiyaç ve taleplerini dinledi, çözümler konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

Son olarak Kara Gündüz'e geçen Bilmez, burada da incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir