• DOLAR 32.569
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2440.517
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa basınında 18 Temmuz Çarşamba günü yer alan haber özetleri.

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Fakıbaba`nın Gözü Kulağı Kurtulmuş`ta
Has Parti`nin AK Parti ile birleşmesi durumunda neler yaşanılacağı konuşulurken, Şanlıurfa`da Bağımsız Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba`nın durumunun ne olacağı merak ediliyor. Numan Kurtulmuş`un AK Parti`ye geçecek olması Saadet Parti`sinden birlikte istifa ettiği Fakıbaba`nın da AK Parti`ye alınıp alınmayacağı tekrardan siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.

Ramazan Urfa`da Yaşanır
Şanlıurfa Belediyesi, eski ramazanların ruhunu yaşatmak ve bu geleneği gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayında bir dizi etkinlikler düzenleyecek. Etkinlikler kentin muhtelif semtlerinde belirli tarihlerde teravih namazı sonrası başlayacak.

İpekyol Gazetesi: Devlet İftarda Halkla Buluşacak
Vali Celalettin Güvenç, Ramazan ayında Şanlıurfa`daki tüm mahalleleri kapsayacak şekilde her gün bir okulda olmak üzere 30 gün boyunca 30 yerde iftar yemeği vereceklerini söyledi.

Yine Antep Yolu Yine Facia
Gaziantep karayolu dün yine bir kaza haberi ile gündeme geldi. Yapılan istatistikî verilere göre Türkiye`de en çok kaza yaşanan karayollarının başında gelen Urfa Antep yolunda dün meydana gelen ve iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Yeniurfa Gazetesi: Hastanenin Elektrik Şebekesinde Yangın
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne elektrik sağlayan ana şebeke ve ana jeneratörün kesişme noktasında aşırı sıcaklardan çıktığı tahmin edilen yangın, hastane görevlilerin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Akçakale Adliyesinde Rüşvet İddiası
Şanlıurfa`nın Akçakale Adliyesi`nde çalışan bir kişi, rüşvet aldığı iddiasıyla yakalandı. (Ali Durmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir