• DOLAR 32.556
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2445.715
  • ...
Mustazaflar Hareketi Adana`daydı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Mustazaflar Hareketi Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) istişare toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda Adana`da faaliyet gösteren Mekteb Eğitim ve Kültür Derneği yönetici ve üyeleriyle bir araya gelen hareketin sözcüleri Bahattin Temel ve Said Şahin, hareketin amacı ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.
 
Mustazaflar hareketi hakkındaki görüş ve önerilerini ifade eden Mekteb Der yönetici ve üyeleri, bu tür istişare toplantılarının devam etmesini dileyerek memnuniyetlerini dile getirdi.
 
Mustazaflar Hareketi sözcülerinden Bahattin Temel: "Mustazaflar Hareketi olarak biz, Allah`ın izniyle Üstad Bediüzzaman`ın dediği gibi, dini siyasete alet etmeye değil, belki siyaset yapmaya mecbur kalırsak Allah`ın izni ve yardımıyla siyaseti dine araç kılıp İslam dininin hizmetine sunacağız inşallah" dedi.
 
Mustazaflar Hareketi Temsilcilerinden Said Şahin ise: "İslam`a hizmet doğrultusunda siyaseti bir araç olarak görüyoruz. Bu araç üzerinden Allah`ın bizi yaratmış olduğu gayeye yönelik kulluk alanlarını oluşturma ve adaleti tesis etmeyi istiyoruz" diye konuştu. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir