• DOLAR 32.369
  • EURO 35.027
  • ALTIN 2325.78
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları;

VAN OLAY GAZETESİ: Mustazaflar Hareketi Geniş Katılımlı 2. İstişare Toplantısını Yaptı
Mustazaflar Hareketi, Diyarbakır`da âlimler, kanaat önderleri, STK temsilcileri ve aşiretlerin önde gelen isimleri ile bir araya gelerek 2. istişare toplantısını gerçekleştirdi. İstişare toplantısında yapılan konuşmalarda bu harekete neden ihtiyaç duyuldu sorusuna cevap arandı.

 

Gövdesinin Büyük Bölümü `Ben`le Kaplı
Van merkeze bağlı Özyurt (Panzes) köyünde ikamet eden Bilal Atman adlı vatandaşın, gövdesinin yarısından fazlası benle kaplı. Atman`ın vücudunu gören insanlar hayretlerini gizleyemiyor.

 

Van Sesi: Zehir Zemberek Açıklama
AK Parti Van 4. Olağan il kongresinde Van il Başkanlığına aday olan, Abdullah Aras ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden Naif Şabu kongrenin süreç ve sonuçları ile ilgili çeşitli değerlendirmelerde bulunarak AKP Genel Merkezi, milletvekili Mustafa Bilici ve AK Parti il Başkanı Abdullah Aras`a yönelik ağır suçlamalarda bulundu.

 

Oruç Tutanlar Dikkat
İl sağlık müdürü Dr. Bilal Acar, ramazan ayı içinde oruç tutan vatandaşların beslenmesine dikkat etmesi gerektiğini konusunda önerilerde bulundu.

 

VANGÖLÜ EKSPRES: Van`da Ekonomik Yapı Güçleniyor
Van`da hayat hızla normale dönüyor. Deprem nedeniyle kapanan işyerleri artık yerini açılan işyerleri artık yerini açılan işyerlerine bırakıyor.

 

VATBO`dan Van Belediyesi`ne Ziyaret
Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi`yi ziyaret eden Van Ticaret Borsası Başkanı Feridun Irak, Bekir Kaya`nın tutuklanmasından dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, \"biz Bekir Kaya`nın bir suçunun olmadığına kesinlikle inanıyoruz\" dedi.

 

VAN POSTASI: Urartu Müzesi İçin Temel açma Çalışmaları Başladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yaptırılacak olan Urartu Müzesi için temel açma çalışmaları başlatıldı.

 

İnci Kefali`nin Yasak Avcılarına 120 Bin Lira Para Cezası Kesildi
Van Gölü`nün sodalı suyunda yaşayan inci kefalinin 15 Nisan ile 15 Temmuz 2012 tarihleri arasındaki av yasağı döneminde kaçak avlanan 111 kişiye 119 bin 980 lira idari para cezası kesildi.

 

Doğu Anadolu: Van Gölü`nde Toplu Ölüm
Van Gölü`nün, yüzölçümü bakımından en büyük adalarından biri olan ve turizm cenneti olarak bilinen Adır Adası, açlıktan ölen martıların leşlerinden geçilmiyor.

 

Naif Şabu, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
AK Parti Van 4. Olağan il kongresinde Van il Başkanlığına aday olan, Abdullah Aras ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden Naif Şabu, kongrenin süreç ve sonuçları ile ilgili çeşitli değerlendirmelerde bulunarak AKP Genel Merkezi, milletvekili Mustafa Bilici ve AK Parti il Başkanı Abdullah Aras`a yönelik ağır suçlamalarda bulundu. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir