• DOLAR 32.883
  • EURO 35.224
  • ALTIN 2461.093
  • ...
​"Türkiye krizleri teğet geçerek büyümeye devam etti"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Gaziantep’e gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen Fatma Şahin tarafından düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı.

Kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Adalet Bakanı Gül, dünyanın ekonomik krizlerle boğuşurken, Türkiye’nin ekonomik krizleri teğet geçerek, yükselişe ve büyümeye devam ettiğini ifade etti.

"Biz farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz"

Gaziantep'in birlik, kardeşlik ve beraberliğin şehri olduğunu belirten Gül, "Gaziantep deyince herkesin aklına birlik, beraberlik ve kardeşlik gelir. Gaziantep hiçbir zaman ‘ben ne olacağım değil de şehrim ne olacak, memleketim, ülkem ne olacak?’ diyenlerin şehridir. 16 yılda Cumhurbaşkanımız liderliğinde çok büyük gelişme ve kalkınma hamleleri gösterdik. Dünya ekonomik krizlerle boğuşurken Türkiye bu krizleri teğet geçerek büyümeye devam etti. Bunun en büyük formülü istikrardır. Biz farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. Dini, dili ne olursa olsun bizim için zenginliktir." dedi.

Bakan Gül, "AK Parti Cumhur İttifakı'yla birlikte ortaya bir siyaset modeli koydu. Burada tüm kardeşlerimize hangi siyasi partiye oy verirse versin, bir çağrıda bulunuyorum. Cumhur İttifakı cumhurun büyümesi, cumhurun gelişmesi için yola çıkmış bir oluşumdur. Burada bütün siyasi partilere ve tabanlarına bir çağrı var. Diyoruz ki; Cumhur İttifakı olarak Gaziantep’i ilçelerimizi daha da büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. 31 Mart’ın sonrasında 1 Nisan'da parti ayrımı gözetilmeyecek. Hepimiz hep beraber bu şehri büyüteceğiz anlayışıyla bütün vatandaşlarımızdan destek istiyoruz." diye konuştu.

Bakan Gül, "Bu ülkeye de tek projesi tek vizyonu olmayanların tek hedefleri AK Parti düşsün AK Parti tökezlesin… AK Parti düşerse memlekete bir faydamı var, yok zararı mı var? Evet, bu hizmetler ortada. Siz daha iyisini mi yapacaksınız? Hayır, öyle bir iddia da yok. İşte Cumhur ittifakı Türkiye ve şehirlerimizi daha da büyütmek ve geliştirmek için milletimizden destek istiyor." diye konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir