• DOLAR 32.552
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2448.868
  • ...
Genç Kız Üç Gündür Kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - 19 Mayıs Mahallesi`nde 3 gün önce sabaha karşı evden çıkan 18 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor. Liseyi yeni bitiren ve okulda başarılı olan 18 yaşındaki Ayşete Orak`ı ailesi her yerde arıyor. Kızlarının kandırıldığını ve ölümünden şüphelendiğini belirten babası Ahmet Orak yetkililerden yardım istedi.

Karakola dilekçe verdiklerini belirten baba Orak, çaresiz bir şekilde beklediklerini belirterek, \"Kızımın kandırıldığından şüpheleniyorum. Hasta halimle kızımın kaybolması beni derinden üzdü. Yerini bilen veya görenlerin Allah rızası için bizi 0536 660 40 76 nolu telefondan aramalarını bekliyoruz. Kızımı çok seviyorum, son isteğim onu tekrar görmek ve doyasıya sarılmaktır\" dedi.

\"Ordu`ya Bilet Almış`
Batman otobüs terminalinde 3 genç kızla birlikte bilet aldığını öğrendiklerini söyleyen 18 yaşındaki Ayşete Orak`ın ablası Sabiha Orak, kardeşinin Ordu`da görüldüğünü söyledi. Orak; \"Kız kardeşimin Ordu`da bilet aldığını öğrendim. Ordu emniyet güçlerinin olayı araştırmasını istiyorum\" şeklinde konuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir