• DOLAR 32.25
  • EURO 34.716
  • ALTIN 2393.626
  • ...
Diyarbakır`da SBS`de Birinci Olanlara Plaket Verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır Final Dersaneleri öğrencileri Mustafa Tuna ve Yekbun Pursu 2012 SBS` de 500 tam puan alarak Türkiye`de birinciler arasında yerlerini aldı. Final Eğitim Kurumları 8. Sınıflar SBS`de 500 tam puan alan öğrencileri kutlayarak kendilerine plaket takdim etti.

 

Kutlama programı düzenleyen Diyarbakır Final Dersaneleri adına bir konuşma yapan Dicle Kent Final Dersaneleri Şube Müdürü Ercan Yıldız, 500 tam puan alan öğrencileri tebrik ederek, \"Bize büyük bir sevinç yaşatan 2012 SBS`de 500 tam puan alarak birinci olan Mustafa Tuna ve OYP puanı ile bölge ve il birincisi olan 6 ve 7. Sınıfta 500 tam puan alan Yekbun Pursu kardeşimizin bize yaşattığı bu sevinci sizinle paylaşmak için bir araya geldik. Bundan dolayı kendilerini kutluyor ve şükranlarımı sunuyorum\" dedi.

 

Diyarbakır Final Dersaneleri Korucu ve Yönetim Temsilcisi Edip Yüksel ise iki gündür büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyleyerek çocukların Türkiye`de yakaladığı bu başarıdan dolayı sevinçli olduklarını belirtti. Final Eğitim kurumları olarak aslında her yıl bu tip başarılara alışkın olduğunu dile getiren Yüksel daha sonra şöyle dedi: \"Ama her yıl yeni bir başlangıç içerisinde olduğumuzdan bu coşkuyu her sene yaşıyoruz olmasından da ayrıca bir kıvanç duyuyoruz. Ben çocuklarımızı, ailelerini, okullarını, öğretmenlerini, bugüne gelmelerinde emeği geçen herkesi kutluyor v e teşekkür ediyorum.\"

 

Türkiye birincileri arasına giren Mustafa Tuna ve Yekbun Pursu, plaket takdim töreninde, düzenli ve programlı çalıştıklarını dile getirerek genetik mühendis olmak istediklerini dile getirdi.

 

Daha sonra Diyarbakır merkez Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Yaman her 2 öğrenciyi kutlayarak plaket takdim edip kendilerine başarılar diledi.

 

Plaket törenden sonra Final Eğitim Kurumları öğretmenleri ve öğrenci velileri davul zurna eşliğinde halay çektiler. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir