• DOLAR 32.446
  • EURO 34.737
  • ALTIN 2440.848
  • ...
Mürekkep Püskürtmeli Yazıcının Lisansını İsveçli Firma Kaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Ofis dışı uygulamalarda veri toplama için dayanıklı PDA`lar ve mobil bilgisayarlar üreten İsveç merkezli firma, şu anda tasarımın tek lisans sahibi.

Handheld Group genel müdürü ve başkanı Jerker Hellström \"HP ile bize yeni pazarlar açacak, müşterilerimize fayda sağlayacak bu lisans sözleşmesini imzalamaktan memnuniyet duyuyoruz,\" dedi.

Hellström sözlerine \"HP`nin yenilikçi baskı teknolojisi portföyüne ulaşarak, gerçekten benzersiz ürünler oluşturmaya devam edebileceğiz. İş ortaklarımız ve ürünlerimizin son kullanıcıları, kendi sektörleri ve alanları için son teknoloji ürünü çözümler sunmamızı bekliyorlar ve bu sözleşme bunu yapmamıza imkan veriyor\" şeklinde devam etti.

Gelecekteki Handheld Group ürünlerinde kullanılacak HP mürekkep püskürtmeli kartuşlar, yüksek çözünürlük için özel olarak formüle edilmiş magenta mürekkebi de içerebilecek. Hızlı kuruyan, bulaşmayan özelliklere sahip magenta mürekkebi, kahverengi oluklu kutular, ambalaj kağıdı ve paketleme bandı gibi lojistik sektöründe kullanılan malzemelere uygulanabiliyor.

Konuşmasında \"HP olarak lojistik ve tedarik zinciri operasyonlarını basitleştirecek baskı çözümleri oluşturmak için kaynaklarımızı Handheld Group ile birleştirmekten heyecan duyuyoruz.\" ifadelerine yer veren HP Özel Baskı Sistemleri başkan yardımcısı ve genel müdürü Kathy Tobin, HP mürekkep püskürtme teknolojisinin spesifik sektör sorunlarının üstesinden gelebilecek yeni uygulamalar sunmaya devam ettiğini belirtti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir