• DOLAR 32.459
  • EURO 34.755
  • ALTIN 2437.049
  • ...
FKA Toplantısı Tunceli`de Yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - TRB1 Düzey 2 Bölgesi Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) olağan Yönetim Kurulu toplantısının, 12 Temmuz 2012 Perşembe bu gün Tunceli`nin Pertek ilçesinde yapılacağı bildirildi.

 

FKA tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, \"Toplantıda yaklaşık bir yıldan beri devam etmekte olan `Bitkisel Üretim` ile `Sürdürülebilir Turizm` Stratejisi ve Eylem Planı çalışmalarının sonuçları değerlendirilecektir. Bölge için son derece önemli olan bu çalışmalar, bölgenin tarım ve turizm sektörlerinde sahip olduğu potansiyeli ve toplanan verilerden yola çıkarak bölgenin bu alanlarda ağırlığını artırmak için hazırlanan eylem planını ortaya koymaktadır. Gündemin bir diğer başlığı da 2010 yılı Doğrudan Faaliyet Programı kapsamında desteklenen projelerin sonuçlarının değerlendirilmesi oluşturacaktır. Toplantıda 2013 yılına ilişkin Ajans`ın faaliyetlerinin planlaması da gözden geçirilecektir\" denildi.

 

Sözü edilen toplantı, Tunceli`nin Pertek ilçesinde Pertek Thermal Hotel`de 12 Temmuz 2012 Perşembe bu gün saat 11.00`da gerçekleştirileceği öğrenildi.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir