• DOLAR 32.562
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2446.021
  • ...
Şehir Merkezindeki Mahallede Su Sıkıntısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman`ın Çamlıtepe Mahallesi 4099 sokak sakinleri, her gün yaşanan su sıkıntılarının bir an önce giderilmesini talep ediyor. Sokağa yakın yaklaşık 300 metre ileride belediyeye ait su deposunun bulunmasına rağmen şebeke sularının olmayışından dert yanan mahalle sakinleri: \"Buraya onlarca apartman yapıldı. Yapılan apartmanlara birçok kişi ev sahibi ümidiyle yaptığı apartmanlarına şebeke suyunun çekilmemesi nedeniyle yerleşemiyor. Birçok kişi metrelerde uzunluğunda su borularıyla içme suyunu temin etmeye çalışırken birçok kişi de yeraltı sularını içmek zorunda bırakılıyor. Defalarca kez BASKİ yöneticileriyle görüşülmesine rağmen bugüne kadar herhangi bir netice alamadık. Temel ihtiyacımız olan suyumuzun bir ön önce verilmesini talep ediyoruz\" diye konuştular.

 

Yaklaşık 1 ay önce belediye yetkilileri tarafından yapılan yol güzergahı nedeniyle de sıkıntı yaşayan mahalle sakinleri: \"Her gün eşlerimiz evlerini çıkan toz nedeniyle temizlemek zorunda kalıyor. Yolun asfaltlanmasını istiyoruz\" dediler.

 

Mahallelerinin şehir dışında olmadığını çevrelerinde yakın mahallelerde su olmasına rağmen kendilerine su ve asfaltlamanın yapılmadığından dert yanan Çamlıtepe Mahalle sakinleri, yetkililerin bir an önce sorunlarına köklü çözüm bulmasını istediler. (Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir