• DOLAR 32.255
  • EURO 34.688
  • ALTIN 2400.696
  • ...
Görme Engelli Vatandaş İşten Çıkarılmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman İl Sağlık Müdürlüğü, \"Görme Engelli Nurullah Mehmetoğlu İşten Çıkarıldı\" başlıklı haberimiz üzerine harekete geçerek Mehmetoğlunu müdürlüğün farklı bir biriminde istihdam edilmesine karar verdi. Konu ile ilgili Batman İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada Nurullah Mehmetoğlu`nun mağdur olmaması için başka bir birimde işine devamının sağlanacağı belirtildi.

 

İl Sağlık Müdürlüğü adına yapılan açıklamada, \"28.06.2012 tarihinde ulusal basında yer alan haberde; Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Taşeron firma elemanı olarak çalışan Nurullah Mehmetoğlu adlı kişinin işten çıkarıldığına dair bilgiler mevcuttur\" hatırlatması yapıldı.

 

Açıklamanın devamında, yaptıkları incelemede adı geçen hastanenin yapmış olduğu hizmet alımı ihalesinde, teknik şartnamede işe alınacak kişilerin \"En az lise mezunu olması gerekir\" şartının getirilmiş olduğu hatırlatılarak \"Nurullah Mehmetoğlu adlı şahsın da ortaokul mezunu olması nedeniyle bu şartı taşımadığı anlaşıldığından işten ayrılması gerekmiştir. Nurullah Mehmetoğlu adlı vatandaşımızın mağdur olmaması için başka bir birimimizde işine devamı sağlanacaktır. Basında yer alan haberin yanlış anlaşılmalara sebep olabileceği düşünülerek, konunun açıklanmasına ihtiyaç duyulmuştur\" denildi. (Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir