• DOLAR 32.46
  • EURO 34.765
  • ALTIN 2434.478
  • ...
İş Hayatında İletişim Eğitimi Gördüler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Ulusal Ajansın finansörlüğünde yürütülen Bingöl Ticaret Meslek Lisesinin ortağı bulunduğu 2010 yılı LDV-IVT projesi eğitimi alan öğrenciler "İş Hayatında İletişim" projesinin bitmesiyle Bingöl`e döndüler.

 

Projenin değerlendirmesini yapan Bingöl Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Emrah Ertaş, "Değişim hızının en yoğun hissedildiği alan olan ekonomide; rekabet ortamında üretilen eşdeğer mal ve hizmetler için müşteri odaklı pazarlama tekniklerine, mal veya hizmeti müşteriye sunabilecek, müşteri profilini ve ihtiyaçlarını tespit edebilecek, müşteri ile sağlıklı iletişim kurabilecek, müşteri memnuniyetini sağlayabilecek ve iş hayatının dinamizmine katkıda bulunabilecek meslek elemanlarına gerek duyulduğu anlaşılmaktadır. Projenin verimli geçtiği ve öğrencilerin meslek hayatının her aşamasında ihtiyaç duyacakları İletişimin önemi son derece iyi anlaşılmıştır" dedi.

 

Ayrıca proje ile ilgili olarak sağlanan kazanımlar Okul Müdürü Ertaş tarafından öğretmenler kurul toplantısında öğretmenlerle paylaşıldı.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir