• DOLAR 32.55
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2443.994
  • ...
Japonlar`dan Radyasyon Koruyucu Tavsiyeler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Radyasyonla korunmada 3 anahtar tavsiye veren Japonlar bu adımları şu şekilde özetledi: "Doğru kullanıcı mesafesi, Radyasyon Bloklayıcılardan Uzak Durma ve Hyroxyl yayan Pulse Clean tabletler (Radyasyon Koruyucu) kullanma".

Her cihazın doğru bir kullanıcı mesafesi olduğunu vurgulayan Japonlar aşırı yakın mesafeden TV ve bilgisayar kullanımına özellikle dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Mesafenin karesi oranında radyasyonun etkisi azalıyor.

Evinizdeki metal çeperler, radyasyon kesici kılıflar ve çıkartmalardan uzak durun. Çünkü cep telefonları iyi çekmedikleri zaman, daha fazla radyasyon yayarak çok zararlı hale geliyorlar.

Japonlar Elektromanyetik radyasyonun zararlarına karşı geliştirdikleri ve Pulse Clean adını verdikleri yeni radyasyon koruyucu tabletlerle teknolojik aletleri huzurlu bir şekilde kullanmak artık mümkün olduğunu vurguluyor.

Türkiye`de Gilbo kalitesiyle satışa sürülen Pulse Clean, elektrxpnd0omanyetik radyasyon yayan cep telefonu, bilgisayar, televizyon, laptop, mikrodalga fırın gibi cihazların üzerine takılarak kullanılıyor. Pulse Clean cep telefonlarının çekmesini kesinlikle azaltmıyor. Radyasyon koruyucu ürün yaydığı Hydroxyl iyonlarıyla radyasyonun hücre içerisinde verdiği zararları engelleyor. Türkiye`deki Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve TÜBİTAK MAM gibi saygın kurumlardan da raporları bulunan Pulse Clean, Japonya`da 10`dan fazla teste ve rapora sahip ve ayrıca Amerikan Buluşlar Kongresi`nde "Uluslararası Altın Buluş" ödülüne layık görülmüş. "Temiz Dalga" andtw1 nlamına gelen Pulse Clean`in Japonya`da ve dünyada milyonlarca kullanıcısı olan, kullanıcılarında tam memnuniyet oluşturmuş bir ürün. 

 

İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir