• DOLAR 32.265
  • EURO 34.674
  • ALTIN 2395.653
  • ...
Bingöl TOKİ`de Su Sorunu Çözüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bingöl-Genç yolu İçmeler mevkiinde Memur-Sen üyelerine yönelik yapılan konutların su problemi çözüldü. Bingöl Belediyesi mücavir alanında bulunan konutlardaki su sorununun Bingöl Belediyesi tarafından çözülmesi gerekirken belediyenin bu konuda geri planda kaldığını belirten hak sahipleri Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç`ten yardım talebinde bulundu.

\"Bizleri mücavir alan ilan edip, geri planda kaldılar. Onları Allah`a havale ediyoruz\" diyen hak sahipleri, \"Su sorunundan dolayı her defasında kapısına gittiğimiz konunun asıl muhatabı olan Bingöl Belediye Başkanı sorunumuzu görmezden gelip bizleri farklı kapılara yönlendirmeye çalıştı. Kendisi, oylarımız sayesinde geldiği o makamda maaşını alıp istediği gibi harcarken, bizler kıt gelirimiz ile bir yandan hem bina taksiti hem de taşınamadığımız için kaldığımız evlerin kirasını ödedik. Yaşamış olduğumuz mağduriyetimizin vebali kendilerinin boynunadır\" dediler.

Hak sahipleri, davetlerine icap etmesinden ve kendilerini dinleyip su vereceğini ifade etmesinden dolayı Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç`e teşekkür ettiler. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir