• DOLAR 32.521
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2441.388
  • ...
`Toptancılar Sitesiyle İlgili İddialar Gerçeği Yansıtmıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, dün toplanan Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı`nda söz alan Toptancılar Sitesi Dernek Başkanı Hüseyin Kara`nın iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

 

Bir yerel gazetede geçen habere göre, Toptancılar Sitesi Dernek Başkanı Hüseyin Kara, 7 yıldır sorunlarına çözüm bulunmadığı ve mevcut yerlerinde çalışmak istediklerini söyleyerek, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından kendilerine 13 bin lira ceza kesildiğini belirtti.

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü`nden yapılan açıklama da ise, söz konusu işletmelerin ruhsatsız üretim yaptıkları sebebiyle uyarıldıklarını; ancak herhangi bir para cezasını uygulanmadığı kaydedildi. Açıklamada, Batman Valiliği olarak kendileri ile ilgili bu mevzuatlar çerçevesinde belgelerini tamamlayıp kurumlarına başvurmaları gerektiği belirterek ilgili firmaların iş yeri açma ruhsatı gayrı sıhhi müessese raporunun Batman Belediyesi`nden almaları gerektiği belirtildi.  (Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir