• DOLAR 32.482
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2420.09
  • ...
İlk 10`a Giren Yarışmacı Ödülünü Aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 60 merkezde tertiplenen umre ödüllü siyer yarışmasına katılan ve Gaziantep dahilinde ilk 10`a giren Nihal Kurt hanımefendiye, kazanmış olduğu yarım altın, Gaziantep Umut-Der bayan komisyonunun düzenlediği etkinlikle verildi.

 

Ödülünü alan Nihal Kurt, duygularını şöyle dile getirdi: \"Aslen Diyarbakırlı olup 20 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim. Yarışmaya umreye gitme niyeti ve Diyarbakır İntegral dershanesinin vesilesiyle katıldım. Bu yarışmaya umre heyecanıyla ve üniversite sınavına hazırlanır gibi hazırlandım. 60 sayfalık özet çıkardım. Bu yılki derslerimden daha çok çalıştım. Umreye gitme düşüncesiyle çok azmettim, ancak kısmet olmadı. Hayırlısı olmuştur inşallah... Kardeşimle beraber girmiştik. Kardeşime gel beraber girelim dedim. Ben 1.sen 2.olursan beraber umreye gideriz dedim. Dediğim gibi, kısmet olmadı. Seneye tekrar gireceğim inşallah... Allah`u Teâlâ böyle hayırlı amellere vesile olan sizden ve Peygamber sevdalılarından razı olsun. Çalışmalarınızın devamını dilerim...``dedi.

 

Nihal Kurt`ün ödülü, Gaziantep Umut-Der bayan komisyonu üyelerinden Güllü Çevik tarafından takdim edildi. (Ökkeş Korkmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir