• DOLAR 32.55
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2443.994
  • ...
Konya`da `Altın Dokunuşlar Sergisi` Açılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA-Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları`nın yıl sonu sergisi olan "Altın Dokunuşlar" 5 Haziran`da açılıyor.
 
Altın Dokunuşlar Sergisi`nin Türkiye`deki en büyük meslek edindirme sergilerinden biri olduğunu belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, sergide KOMEK`te yapılmış 1.111 eserin halkın beğenisine sunulacağını vurguladı.
 
Artık bir dünya markası haline gelmiş olan KOMEK`in 100`den fazla branşta eğitim verdiğini hatırlatan Başkan Akyürek, kurslardan 100 binden fazla kişinin yararlandığını söyledi. Tüm Konyalıları büyük sergiye davet eden Başkan Akyürek, "Türkiye`nin en önemli mesleki eğitim merkezlerinden olan KOMEK`in yılsonu sergisine bütün hemşerilerimizi davet ediyorum. KOMEK öğretmen ve öğrencilerine el emeği, göz nuru eserleri için teşekkür ediyorum. Bu büyük sergi Konya`mızın marka değerine katkı yapacaktır" dedi.
 
Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi`nde 5 Haziran Salı günü saat 14.00`te açılacak Altın Dokunuşlar Sergisi, 10 Haziran akşamına kadar gezilebilecek. Sergilenen eserlerin yanında yoğun etkinliklerle de dikkat çeken büyük sergide; ebru, takı tasarımı ve ahşap boyamada anlık yarışmalar, çocuk yarışmaları, müzik dinletileri, Keloğlan, Nasreddin Hoca, Hacivat-Karagöz, kukla gösterileri, sohbet programları ve sanat uygulamaları yer alacak.  (M.Enes İmir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir