• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İmam Hatip\'te Arapça Etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen Arapça Etkinliği okul konferans salonunda yapıldı. Programı; öğrenciler, öğretmenler ve veliler ilgiyle takip etti.

 

Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Öğretmenlerinden Ayşe Daşdelen\'in koordinatörlüğünde düzenlenen programda, öğrencilerin sunduğu Arapça şiir, yazı ve değişik etkinlikler yer aldı. Yine öğrenciler tarafından sahnelenen Arapça tiyatro gösterisi de ilgiyle takip edildi.

 

Programla ilgili olarak Arapça Öğretmeni Ayşe Daşdelen, düzenledikleri Arapça etkinliği ile öğrencilerin yıl boyunca takip ettikleri konuları farklı bir ortamda kendi istedikleri üslupla sunmalarını amaçladıklarını belirterek, \"Arapça dersi bazı öğrencilerimiz için zor dersler arasında görülüyor. Amacımız, bu yanlış anlayışı gidermek ve Arapça dersini daha popüler hale getirmektir. Öğrencilerimiz yıl boyunca gördükleri konularla ilgili çeşitli eserleri başarıyla sahneye koydular. Bu nedenle büyük mutluluk duyduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum\" diye konuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir