• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2299.224
  • ...
Sigortacılık Haftası Kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Bugün yapılan kutlama programında, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Sigorta Acenteleri Temsilcisi Hacı Tugay ve Meslek Komitesi üyeleri ilk olarak, dün gerçekleşen bina yıkımı esnasında işyeri zarar gören sigorta acentesi üyeyi ziyaret etti.

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Sigorta Acenteleri Temsilcisi Hacı Tugay ve beraberindekiler Cumhuriyet Caddesi\'nde Hazine Müsteşarlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği tarafından hazırlanan tanıtım broşürleri ile \"Ağzınızın Tadı Kaçmasın \" sloganlı şekerler Cumhuriyet Caddesinde dağıtıldı. Vatandaşlara dağıtılan broşürler hakkında bilgi veren sigortacılar, oldukça ilgi gördü.

 

VATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Tugay, bu yıl 27 Mayıs ile 3 Haziran tarihlerinde kutlanan Sigorta Haftası kapsamında halkın bilinçlendirilmesini hedeflediklerini belirterek \"Sigortacılık günümüzde önemli bir sektör haline gelmiştir. Özellikle ilimizde yaşanan ağır deprem felaketlerinden sonra halkımızda sigorta olgusu daha önemli bir boyut kazanmıştır. Son yapılan yasal değişikliklerle sigortacılık çok önemli bir sektör haline gelmiştir. Sigorta acenteleri odamız bünyesinde faaliyet gösterirken, tüm tescil işlemleri bizim organizasyonumuzda yürütülmektedir. VATSO olarak bu önemli sektörün \"Sigorta Haftası\" kutlamaları kapsamında bizde üyelerimize yönelik bilgilendirme seminerleri yapacağız. Amacımız, sigortacılığı kamuoyuna daha iyi anlatmak ve halkımızı bu konuda bilgilendirmek\" dedi. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir