• DOLAR 32.52
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2450.534
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

 

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Doktorlar Bu Tepkiyi Beklemiyordu

Geçtiğimiz gece saatlerinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir hemşire iddiaya göre hasta yakınları tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı. Sağlık Sen Sendikası üyeleri de dün hastane bahçesinde toplanarak, meslektaşlarına yapılan saldırıyı kınadı. Basın açıklamasını dinleyen bir hasta yakını da, hastasının girişini yaptırmak için kayıt yerinde hiç kimsenin bulunmadığını belirterek, eylem yapanlara tepkisini dile getirdi.

Şanlıurfa'ya 'Süper Başkanlık' Geliyor

Başkanlık sistemi tartışılırken hükümet, büyükşehir olması gündemde olan Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu 29 ile "süper başkanlık" sistemi getirecek bir yasa tasarısı hazırladı.

 

İpekyol Gazetesi: Sevinci de Paylaşmasını Beceremedik

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Şampiyonluğunu elde ederek, Bank Asya ligine çıkmaya hak kazanan Şanlıurfa spor, Pazar günü 2-1'lik skorla biten Kocaelispor maçından sonra bir türlü şampiyonluğu doyasıya kutlayamadı.

Son Sözü Söyledi

Memur konfederasyonları Erdoğan'dan da umduğunu bulamadı. Hükümetle zam pazarlığı görüşmeleri çıkmaza giren memurlar, bütün yolları denemekte kararlı.

 

YENİURFA Gazetesi: Yine Sağlık Çalışanına Darp

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli hemşirenin, hasta yakını tarafından darp edilmesi üzerine Salık-Sen üyesi bir grup tarafından hastane bahçesinde protesto edildi.

Eğitim-Bir-Sen İş Bırakma Eylemi

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun toplu görüşmelerde verilen teklifi sendika olarak istemeyerek masadan çekildiklerini kaydederek, bir günlük iş bırakma kararı aldıklarını ifade etti. (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir