• DOLAR 32.331
  • EURO 35.068
  • ALTIN 2296.439
  • ...
Öğrenciler Süt Odasında Dövüldüler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - İzmir`in Bayraklı ilçesinde bulunan Mustafa Uygur İlköğretim Okulu`nda müstahdem olarak görev yapan O.Ö.`nün (42), bahçede top oynayan 4. sınıf öğrencileri Çağdaş İmrak (10), Uğurcan Ustagül (10) ve Halil Kandemir`i (10) okulun süt odasına götürüp darp ettiği iddia edildi. Veliler, müstahdemden şikayetçi oldu.

İddiaya göre olay, dün Mustafa Uygur İlköğretim Okulu`nda meydana geldi. Teneffüste okulun bahçesinde top oynayan 4. sınıf öğrencileri Çağdaş İmrak (10), Uğurcan Ustagül (10) ve Halil Kandemir (10), yaramazlık yaptıkları iddiasıyla okulun müstahdemi O.Ö. tarafından süt odasına götürüldü. O.Ö.`nün burada öğrencileri dövdükten sonra bıraktığı ileri sürüldü.

Çocuklardan Çağdaş İmrak`ın babası işçi emeklisi Hüseyin İmrak, çocukların okulda kamera bulunmayan süt odasında darp edildiğini iddia etti. İmrak, "Çocuklarımız darp edildikten sonra, bize kimse bir şey söylemedi. Eşim, oğlum Çağdaş`ı okuldan alamaya gittiğinde, oğlumun çekingen tavırından şüphelenip ne olduğunu sorduğunda öğrenmiş. Durum hakkında okul yetkililerinden bilgi almak istedik ancak onlar olayı kapatmaya çalıştı. Çocuklarımızın psikolojisi bozuldu. Olayı öğrenir öğrenmez hemen karakola gidip şikayetçi olduk." dedi.

Çağdaş İmrak isimli öğrenci, "O.Ö., top oynarken saçımızdan tutup bizi süt odasına götürdü ve dövdü. Benim sırtım ve boynum morardı." dedi. Belinde morluklar olan Uğurcan Ustagül ise "O.Ö. bizi dövdükten sonra, morluklarımızın kapanması için buz tedavisi uyguladılar. Anne ve babamıza kimse bilgi vermedi." diye konuştu. Boynunda morluklar oluşan Halil Kahraman, "Bizi döverken karşı koyamadık. Kimse sesimizi duymadı." dedi.

Çocukların aileleri, hastanden darp raporu alıp O.Ö.`den şikayetçi oldu. O.Ö., polis tarafından gözaltına alındı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir