• DOLAR 32.421
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2441.32
  • ...
Vizyon Proje İçin Trafik Tek Yönlü Kapalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin projelerinden biri olan Turgut Özal Bulvarı'nın dönüşümü projesi uygulamasına başlanacağı belirtildi. Sürdürülecek çalışmalar nedeniyle Çarşamba gününden itibaren Atatürk Parkından Adliye Sarayı kavşağına kadarki yol tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılıyor.

 

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kente nefes aldıracak olan Turgut Özal bulvarının dönüşüm projesinin uygulanmasına başlanıyor. Üç aşamada tamamlanacak projenin birinci etabı olan Atatürk Parkından Eski Devlet Hastanesi kavşağına kadarki 1 kilometrelik bölümünün yapımına Çarşamba günü başlanacağı için trafik tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

 

Çarşamba gününden itibaren Atatürk Parkından adliye sarayı kavşağına kadarki yol Silvan yönünde sağ taraftan trafiğe kapatılacak. Çalışmalar nedeniyle yaşanabilecek olası sıkıntıları en aza indirmek amacıyla trafik sol taraftan Mahatma Gandi Caddesi, sağ taraftan ise İnsan Hakları Bulvarına yönlendirileceği kaydedildi. (Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir