• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Meydanlardaki Gerçek Aşk
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

12 Mayıs cumartesi gecesi bun insanlar: sevdamız Galatasaray, aşkımız Galatasaray, en büyük Galatasaray diye haykırıyorlardı. Bu insanlar adeta böyle bir aşka, böyle bir sevdaya kendilerini kaptırmışlardı. Böyle maçlar yüzünden bazı insanlar şans oyunlarını oynayıp her şeylerini kaybediyorlar hatta aile yuvalarının da dağıldığını görüyoruz.


Peygamber aşkı için, Peygamber sevgisi için milyonlarca peygamber sevdalıları meydanlarda Peygamber Efendimizin kutlu doğumunu kutlarken; onlar ise böyle bir aşkı, böyle bir sevdayı görmezden gelip Galatasaray aşkını kutluyorlar. Onların futbola olan aşkları televizyon kanallarına, gazetelere, radyolara halende yansımaktadır. Bizim Hz. Muhammed (s.a.v) olan aşkımız ise ne duyuldu ne görüldü.

Onlar bizim sevdamızı görmezden geliyorlar ama biz onların sevdalarını görmezden gelemeyiz. Onları gaflet uykusundan uyandırmalıyız. Onlara bu yolun yanlış yol olduğunu hatırlatmalıyız. Tüm insanların yaşaması gereken aşk mutlaka Peygamber aşkı olmalıdır.


Peygamber aşkı için canlarını ve mallarını feda eden şehit İbrahim hoca gibi tüm şehitlerimizi unutmamalıyız ve yollarını devam ettirmeliyiz.


Dünyadaki tüm insanlar meydanları tıklım tıklım dolduruyorsa meydanlarda aşk ve sevgi yaşanıyorsa orada Peygamber aşkı ve Peygamber sevgisi yaşanmalıdır. Eminim ki tüm Müslüman kardeşlerimin tek isteği budur.

Yusuf Keskin / Mardin (Nusaybin) - Yaş: 17

Haftanın Yazısı/DOĞRUHABER

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir