• DOLAR 32.565
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2445.537
  • ...
Kutlu Doğuma Katkıda Bulunanlara Plaket Verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu, 22Nisan`da Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda bir milyon peygamber sevdalısının katılımıyla gerçekleşen Kutlu Doğum Mevlidine emeği geçen SS Diyarkent Oto Galericiler, Yeşil Çınar Otomotiv, Çağrı TV, Çağrı FM, Öz Çiftçioğlu Otomotiv ve Meridiyen Reklama teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, minibüs ve otomobillerini seferber ederek halkı etkinlik alanına taşıyan SS Diyarkent Oto Galericiler Sitesi`ne teşekkür ziyaretinde bulunarak Site Yönetim Kurulu Başkanı M.Halim Turgut ile yönetim kurulu üyleri Mustafa Ertem ve Cevat Öğrük`e teşekkür plaketi verdi.
 
Peygamber Sevdalılarından teşekkür plaketi almanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden site yönetimi bundan sonra da üzerlerine düşen ne var ise yapacaklarını belirtti.
 
Ayrıca kendilerine plaket verilen Yeşil Çınar Otomotiv sahipleri H.Şeyhmus Turgut ve H. Nihat Turgut, ne kadar arabamız varsa inşallah hepsini bundan sonra da seferber edip, Peygamber yolunda koyacağız diyerek duygularını dile getirdi.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, daha sonra kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan ve kısa bir zaman sürecinde halkın büyük bir beğenisini toplayan ve yayınları ile Mevlit Etkinliği`ne büyük destek veren Çağrı TV`ye bir teşekkür ziyareti düzenleyerek Yönetim Kurulu Başkanı Abdulsamet Yalçın`a plaket verdi. Peygamber Sevdalıları yetkililerinden Vedat Turgut, Yalçın`a Çağrı TV`nin Mevlit Etkinliğine verdiği katkılarından dolayı teşekkür ederek katkılarının devamını diledi. Yalçın ise Platform yetkililerine başarılar dileyerek ellerinde gelen ne varsa yapacaklarını söyledi.
 
Daha sonra Sento Caddesinde bulunan Öz Çiftçioğlu Otomotiv`e geçen Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, Mehmet Çiftçioğlu ve Abdulkadir Turgut`a katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket verdi. Plaketi alan, Mehmet Çiftçioğlu, Abdulkadir Turgut ve Hüseyin Çiftçioğlu, bu hediyenin maddi karşılığı olmadığını söyleyerek, plaketi öptükten sonra alınlarına koyarak salavatlar eşliğinde aldı.
 
Platform yetkilileri son olarak Meridiyen Reklama geçerek plaketi Remzi Örnek ve Mehmet Yüksel`e verdi. Mehmet Yüksel plaketlerini alırken hayırlı uğurlu olsun diyerek bundan sonra da üzerine düşenleri yapacakalarını söyledi.
 
Plaket dağıtımı ziyaretinden sonra kısabir değerlendirme yapan platform yetkilisi Vedat Turgut, ziyarette bulundukları kurum ve kuruluşlara, bu güzel sevaba ortak olduklarını aktardıklarını söyledi. Bu kuruluşların da, devamlı böylesi etkinlikleri düzenlemelerini istediklerini ve bu konudaki desteklerinin devam edeceğini ifade ettiklerini ifade etti.
(Osman İçli - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir