• DOLAR 32.591
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2461.837
  • ...
Van'da Hayat Normale Dönüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu açılış programında yaptığı konuşmada açılan her işyerinin Van'da hayatın normalleşmesine katkı sunduğunu belirterek, "Van'da artık herkes üzerine düşeni yapmalı ve çalışmalı. Açılan işyerlerinde iş bulan her gencimiz bizi geleceğe daha umutlu bakmaya sevk ediyor. Bugün burada açılan alışveriş merkezinin böyle bir amaca hizmet etmesi bizi ayrıca mutlu etmiştir" ifadesini kullandı.

Van'da son dönemlerde açılan işyeri sayısı arttığına dikkat çeken Nadiroğlu açılan işyerlerinde insanların istihdam edilmesinin sevindirici gelişme olduğunu belirtti.

Alışveriş Merkezi Sahibi Yaşar Durmaz ise açılışa katılan herkese teşekkür ederek, "Van'da yıllardır ticaretin içindeyiz. Burada istihdam ettiğimiz gençlerimizle Van ekonomisine de katkı sunuyoruz. İnşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz, ilimize yapacağımız katkılarımız da daha da artar." şeklinde konuştu.

Ayrıca açılışa Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu'nun yanı sıra Yönetim Kurulu Üyelerinden Erdoğan Gökhan, İbrahim Sevimli, Mustafa Karaduman, Metin Abi, Ramazan Yorulmaz ve çok sayıda davetli katıldı. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir