• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Konya Memur-Sen'den Hükümete Zam Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA- Konya Merkez Meram İlçesinde Kayalı park'ta Sendika'ya üye memurlarla birlikte düzenlediği basın açıklamasında Hükümetin teklif ettiği maaş zammı oranına Konya Memur-Sen İl Temsilcisi Latif Selvi tepki gösterdi.

Kayalıpark'ta sendikaya üye memurlarla birlikte düzenlediği basın açıklamasında hükümetin 2012 yılı için yüzde 3+3, 2013 yılı için yüzde 2+3 zam teklifinin komik olduğunu belirten Selvi ''Bu çerçevede, 2 milyon 500 bin kamu görevlisi ve 1 milyon 800 bin kamu görevlisi emeklisi adına en kısa zaman da Kamu işveren Heyeti'nden yeni ve gerçek değerlendirmeye değecek oranda maaş zammı teklifi bekliyoruz.'' dedi.

Yaptığı basın açıklamasında sivil bürokrat ve üst rütbeli askeri personele verilen zamlara değinerek şöyle devam etti. Selvi '' Üst düzey sivil bürokratlara bir kalemde 772 lira, üst rütbeli askeri personele 336 lira veren, sermayeye tek kalemde 2 milyar liralık teşvik hediye eden hükümetten, kamu görevlilerini motive edecek, teşvik paketi oluşturacak teklifler istiyoruz ve bekliyoruz .'' diye konuştu.(M. Ata Doğu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir