• DOLAR 32.563
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2446.624
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Gazetesi: Etkinliğe destek verenlere teşekkür plaketi
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 10 Nisan Pazar günü Bingöl Şehir Stadyumu`nda düzenlenen `Hebibe Xweda Âlemlere Rahmet Hz Muhammed (sav)` isimli `Kutlu Doğum` etkinliğine katkı sunan medya kuruluşları ve esnaflara teşekkür plaketi verildi.

Bingöl`ün Sesi Gazetesi: 2.5 saat boyunca kurtarılmayı beklediler
Bingöl`den görev yaptıkları Yedisu İlçesi`ne giderken arabayla Peri Suyu`na uçan öğretmenler, 2.5 saat boyunca kurtarılmayı bekledi.

Bingöl Olay Gazetesi: Solhan`da Kutlu Doğum coşkusu
Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi olan Solhan Çağrı-Der tarafından organize edilen "Kutlu Doğum" etkinliği yağışlı havaya rağmen, binlerce Solhanlı vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: İnzar Dergisi`nden umre fırsatı
İnzar Dergisi`ne bir yıllık abone olan katılımcılardan kura sonucu umreye götürülecek 20 kişi, isminin sonradan açıklanacağı değerli bir hoca eşliğinde mübarek topraklara ayak basacak

Bingöl Haber 12 Gazetesi: "Bingöl olarak depremi tanımak zorundayız"
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi ile Jeoloji Mühendisler Odası Bingöl Temsilciliği tarafından " Deprem ve Bingöl" konulu bir konferans düzenlendi. Belediye Kültür Merkezinde 1 Mayıs 2003 Bingöl depreminin 8. Yılı münasebetiyle düzenlenen konferansa Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç Express Gazetesi (Haftalık): Bal kokusu GAP`a yayıldı
Genç Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanarak TC ve AB ortak fonuyla hayata geçirilen `Genç İlçesi Kadınlarına Arıcılık, Ana Arı ve Organik Bal Üretimi ile İstihdam Projesi`nde eğitim gören 50 genç bayan, Şanlıurfa, Mardin ve Batman`da bulunan Çok Amaçlı Toplum Merkezlerini (ÇATOM) ziyaret etti. Gerçekleşen GAP gezisine Güneydoğu Anadolu`daki yerel ve ulusal basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

Ali Yıldırım - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir