• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van'da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden öne çıkan haber başlıkları şöyle:

 

VAN OLAY GAZETESİ: Şehadetinin Yıldönümünde Şehid Ubeydullah-1
Şehid Ubeydullah Durna'nın şehadetinin 1. Yıldönümü münasebetiyle önceki gün Ümmetin sesi sloganıyla İslami bir çizgide yayın yapan Van'ın sevilen radyosu Serhad FM'in öncülüğünde Türkiye geneli 7 radyonun ortak yayınlarıyla "Şehid Ubeydullah Durna ve Şehadet Özel" programı yapıldı. Yaklaşık olarak 4 saat süren programa bölgenin kanaat önderlerinin yanı sıra Şehid'in ailesi ve arkadaşları katıldı.

 

Vanlı İşadamları, Bosna-Hersek'e Çıkarma Yaptı
Vanlı işadamları, Bosna-Hersek'teki iş potansiyelini görmek, oradaki işadamları ile ikili görüşmelerde bulunmak ve ülkenin tarihi dokusunu görmek üzere iş gezisi düzenledi.

 

ŞEHRİVAN GAZETESİ: Flaş! Konut Şartları Açıklandı
Depremde konutları zarar gören vatandaşların konut hak sahipliğine yönelik şartları açıklandı.

 

MERKÜR HABER: Dikkat Van'da Su Kesintisi İşte kesintinin Uygulanacak
Suları Kesilecek Mahalleler: Van Belediyesi tarafından kente kurulacak olan sistemi SCADA (İzleme, kontrol ve veri toplama) nedeniyle su kesintisi yapılacak.

 

Hükümet 9 Yılda Van Çiftçisine 579 Milyon Destek Verdi
Van Valisi Münir Karaloğlu, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fevzi Altuner'den Bakanlığın tarım ve hayvancılık sektörüne verdiği destek, depremde yapılan çalışmalar ve çiftçiye yapılan ödemelerle ilgili brifing aldı.

 

VANHABER TV: Van'daki 'sahte Emeklilik' Operasyonu
Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) yönelik düzenlenen operasyonda 'resmi belgede sahtecilik' yaptıkları iddiasıyla aralarında il müdür yardımcısının da bulunduğu 11 kişi adliyeye sevk edildi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir