• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Trafikte Yol Verme Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konak Mahallesi Yıldırım Caddesi`nde meydana gelen olayda, 16 Z 9186 plakalı kamyonetten inen üç kişi ve önde seyreden cipten inen üç kişi arasında yol verme meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle kamyonetten inen Abdullah M. (25) ve kardeşi Kadir M. (23) ile arkadaşları Mustafa Ç., cipten inen emekli devlet memuru Haşim Savaş (56) ile oğulları üniversite öğrencisi Batuhan (21) ve bir bankada memur olarak çalışan Ferhat Savaş`a (29) bıçak ve sopalarla saldırdı. Saldırganlar baba ve iki oğlunu darp ederek bıçaklayıp kaçtı.

Bıçaklanarak ağır yaralanan Ferhat Savaş, Anadolu Hastanesi`ne, babası Haşim ve kardeşi Batuhan da Acıbadem Hastanesi`ne kaldırıldı. Sırtından aldığı iki bıçak darbesiyle ağır yaralanan Ferhat Savaş yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bıçak darbesinin Savaş`ın ciğerlerine isabet ettiği öğrenildi. Baba Haşim ve kardeş Batuhan Savaş`ın da sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis, Haşim ve Batuhan Savaş`ın tedavileri sürdüğü için ifadelerini henüz alamadı.

`Kasten adam öldürme ve kasten yaralanma` olayının ardından kaçan saldırganların yakalanması için soruşturma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olaya karışan Abdullah M. ve kardeşi Kadir M.`yi gözaltına aldı. Mustafa Ç.`nin aranmasına devam edildiği açıklandı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir