• DOLAR 32.556
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2448.464
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van'da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden öne çıkan haber başlıkları şöyle:

VAN OLAY GAZETESİ:
Avusturya - Türkiye İşbirliği Derneğinden Van'a Eğitim Yardımı:

Van Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Van'a gelen Türkiye Avusturya İşbirliği Derneği Başkanı Luthar Fishman ve Başkan Yardımcısı Aynur Kuytu, Van Dumlupınar İlköğretim Okulunu ziyaret etti

İkinci El Ayakkabıya İlgi Memnun Ediyor
Ayakkabılardaki yüksek fiyat birçok insanı ikinci el ayakkabı almaya zorlarken, ikinci el ayakkabı satan esnafla ikinci el ayakkabıya olan ilgiyi ve sebeplerini sorduk.

VAN SESİ GAZETESİ

Eğitime Doğa Katkısı
Doğa Koleji kurucusu ve Genel Müdürü Ahmet Ersin Tanrıtanır, "yeni yapılacak olan Van kolejinde anasınıfı dahil liseye kadar tüm sınıflar bulunacak."

Kedili Kavşağa İlk Kazma Vuruldu
Van'da araç ile yaya trafiğine büyük bir rahatlama ve konfor sağlayacak olan Kedili Köprülü Kavşağı'nın yapımına başlandı.

VAN POSTASI GAZETESİ

Van'ın İkinci Köprülü Kavşak Yapımına Başlandı
Van'da araç ile yaya trafiğine büyük bir rahatlama ve konfor sağlayacak olan Kedili Köprülü Kavşağı'nın yapımına başlandı.

VANGÖLÜ EKSPRES GAZETESİ
Van'ın Çelik Sistemle İnşa Edilen İlk Okulu Açıldı

Akşam yapı tarafından 2 ayda inşa edilen Van'ın ilk çelik okulu olan Van Yeşilsu Akşam Yapı ilköğretim Okulu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın katılımı ile başladı.

Van'da Kitap Okuma Yarışması
Van valiliği, milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan ve SODES tarafından desteklenen "Kitap Okuma Okyanusu" projesi kapsamında, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap okuma yarışması düzenleneceği açıklandı.

DOĞU ANADOLU GAZETESİ

YYÜ' de Âşıklar Şenliği

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Gölü Çevresi Tarihi Eserler ve Kültürel Değerleri araştırma ve uygulama merkezi tarafından organize edilen 1.Aşıklar Şenliği 2 Mayıs çarşamba günü gerçekleştirilecek. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir