• DOLAR 32.236
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2449.44
  • ...
Bıçaklı kavga ile ilgili 2 şüpheli daha gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valiliği, kentte hafta sonu bıçaklı kavgaya karışan 2 şüphelinin daha yakalandığını ve olayla ilgili provokatif eylemlerde bulunan kişiler hakkındaki soruşturmanın da devam ettiğini açıkladı.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Suriyeli grup ile Türkiyeli vatandaşlar arasında çıkan bıçaklı kavga ile ilgili gözaltına alınan 4 Suriyeliden 3'ü tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Devam eden soruşturma kapsamında 2 Suriyelinin daha yakalandığı belirtildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 23 Aralıkta Gazikent Mahallesi'nde Suriyeli bir grup ile Türkiyeli vatandaşlar arasında çıkan bıçaklı kavga ile ilgili olaya karıştığı belirlenen 2 Suriyelinin daha gözaltına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili provokatif eylemlerde bulunan kişiler hakkındaki soruşturmanın da devam ettiği belirtilen açıklamada, "Yaralının fotoğrafları kullanılarak şahıs ve ailesi istismar edilmektedir. Vatandaşımızın tedavisi devam etmekte olup, öldüğü yönündeki bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

"Verilmiş resmi bir izin bulunmamaktadır"

Sosyal medyada bazı kişiler ve gruplar tarafından söz konusu olay ile ilgili gün ve zaman da belirtilerek protesto gösterileri yapılacağı yönünde paylaşımlarda bulunulduğu bildirilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Verilmiş resmi bir izin bulunmamaktadır. Sosyal medya ve diğer platformlarda suç işleyen ya da suç işlenmesine teşvik eden kişilerle ilgili gerekli işlemler yapılmaktadır. Provokatif olaylara mahal vermeme adına vatandaşlarımızın sağduyulu davranması ve art niyetli kişilere karşı dikkatli olmaları önem arz etmektedir."

Öte yandan, bıçaklı kavgada ağır olan Necati Bağcı'nın hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir