• DOLAR 32.457
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2448.182
  • ...
Meteorolojiden peş peşe uyarılar!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece ve yarın İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuvvetli kar, Doğu Karadeniz kıyılarındaki kuvvetli yağmur ve iç kesimlerindeki yoğun kar, Doğu Anadolu Bölgesinde yoğun kar, Doğu Akdeniz'in doğusunda kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, Güneydoğu Anadolu çok kuvvetli yağmur ve yükseklerindeki yoğun kar, Marmara ve Ege Bölgelerinde zirai don bekleniyor.

Bu gece ve yarın İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuvvetli kar yağışları bekleniyor!

Bugün akşam saatlerinden sonra İç Anadolu'nun güney ve doğusunda (Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Sivas ve Kayseri) başlayacak kar yağışlarının kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağış ve sonrasında görülecek kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Doğu Karadeniz kıyılarındaki kuvvetli yağmur ve iç kesimlerindeki yoğun kar yağışlarına dikkat!

Bugün akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'de başlayacak yağışların, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar, Giresun, Trabzon ve Rize'nin kıyı kesimlerinde ise kuvvetli yağmur şeklinde olacağı beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel buzlanma ve don olayı, Ulaşımda aksamalar ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Doğu Anadolu Bölgesindeki yoğun kar yağışlarına dikkat!

Doğu Anadolu Bölgesinde yarın ve perşembe günü görülecek kar yağışlarının Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum, Muş, Bitlis, Ağrı ve Kars'ta kuvvetli ve yoğun olması beklendiğinden buzlanma ve don olayı ile birlikte ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Doğu Akdeniz'in doğusundaki kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın Hatay, Kilis, Gaziantep, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ta çok kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Güneydoğu Anadolu'daki çok kuvvetli yağmur ve yükseklerindeki yoğun kar yağışlarına dikkat!

Güneydoğu Anadolu'da yarın ve perşembe günü görülecek yağışların Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt ve Batman'da çok kuvvetli yağmur ve sağanak, 1000 metre ve üzeri rakımlı yerlerde ise yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Marmara ve Ege Bölgelerindeki zirai don tehlikesine dikkat!

Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara ve Ege Bölgesi kıyı kesimlerinde bu geceden başlayarak cuma gününe kadar gece ve sabah saatlerinde hafif, iç kesimlere doğru ise orta kuvvette zirai don riski bulunduğundan üreticilerimizin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir