• DOLAR 32.54
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2454.82
  • ...
Park Alanlarında İçki Rezaleti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Yaşanan depremlerle en zor kış mevsimlerinden birini yaşayan Vanlılar, havaların ısınmasıyla piknik alanlarına akın ediyor. Ancak piknik alanlarının hemen yanı başında alkol satılan büfelerin olması ve gündüz gözüyle sarhoşların piknik alanlarına dolması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

 

Van'da Edremit yolu üzerinde bulunan piknik alanları gibi kentin çeşitli yerlerinde bulunan piknik alanlarına, alkoliklerin akın etmesi ve bu yönde hiçbir tedbirin alınmaması duyarlı vatandaşların tepkisini çekti.

 

Sıcak havaları fırsat bilen ve aileleriyle piknik yapmak isteyen vatandaşlar, Van valiliği de, "bu yönde bir karar alıp günde yüzlerce kişiyi rahatsız eden bu sarhoşlara karşı önlem almalıdır" uyarısında bulundu.

 

Ayrıca pikniğe giden vatandaşlar olaydan büyük rahatsızlık duyduklarını belirterek, "Maneviyattan uzak olan bu tür kişilerin, insanların güzel zaman geçirmek için kullandıkları piknik alanlarında alenen içki içmeleri bizleri tedirgin ediyor. Beraberimizde getirdiğimiz gençlerimize ve çocuklarımıza da kötü örnek oluyorlar. Bu yüzden böylesi güzel yerlerden mahrum kalıyoruz. Eğer bunların önü alınmasa buralar yakında ayyaşlara kalacak. Bu kadar emek harcanmış böylesi güzel bir yerin kirletilmesine müsamaha gösterilmemeli ve bunun önü bir an önce alınmalıdır" ifadelerini kullandı. (Fikret Özkan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir