• DOLAR 32.505
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2441.215
  • ...
Katar Charity'den Vanlı Depremzedelere Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN-İnsani Yardım Vakfı (İHH) ile Katarlı yardım kurumu Katar Charity yetkilileri, Van konteyner kentte sakinlerinin katılımıyla bugün saat 12.00'da bir açılış düzenledi.

Program, mobil sağlık aracının açılışıyla başladı. Daha sonra İHH konteyner kent sakinleri adına Abdülhamit Geylani hoca bir selamlama konuşması yaptı. Geylani, Katar Charity yetkililerine bu hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Daha sonra kürsüye çıkan İHH İnsani Yardım Vakfı Teşkilatlanma sorumlusu Ömer Kesmen ise kardeşliği vurgulayan kısa bir konuşma yaptı.

Katar Charity Kurumu Genel Başkanı Yousuf Alkuwari ise yaptığı kısa konuşmada İHH ile ortak çalıştıklarını ve ellerinden geldiğince yardım etmeye devam edeceklerini ifade etti. Alkuwari, Türkiye ile kültürel bağlarının olduğunu ve depremde mağdur olan Van halkına yardım etmeye geldiklerini sözlerine ekledi. İHH' ya bu hayra vesile oldukları için teşekkürlerini sunan Alkuwari, daha sonra Katar Charity kurumu tarafından yapılan konteyner kentin açılışını gerçekleştirdi. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir