• DOLAR 32.576
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2435.713
  • ...
Adıyaman Valisinden AFAD ve 112 Acil Çağrı Merkezine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, kurum ziyaretleri kapsamında, 112 Acil Çağrı Merkezi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü (AFAD) ziyaret ederek, faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Pekmez, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Seydi Körede'den Adıyaman'daki ambulans, asayiş, yangın, AFAD ve tüm acil yardım numaralarının tek merkezden yönetilmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılarak temeli atılan 112 Acil Çağrı Merkezi inşaatının son durumu, sistemin yapısı ve işleyişi ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

112 Acil Çağrı Merkezi ziyareti sonrası AFAD'a geçen Pekmez'i kurum girişinde İl Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ ve Şube Müdürleri karşıladı. İl Afet ve Acil Durum Müdürü ve Şube Müdürleriyle bir süre sohbet eden Pekmez, İl Müdürü Ertuğrul Altuğ'dan afetlere yönelik alınan tedbirler ve kurumun afetlere müdahale kapasitesi, AFAD'ın arama kurtarma birliği çalışmalarında kullandığı araç, gereç ve teçhizatlar ile AFAD tarafından yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında brifing aldı. Brifing sonrası kurumun hizmet birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Pekmez, personele çalışmalarında başarılar diledi. (Cemil Özdaş -İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir