• DOLAR 32.221
  • EURO 34.718
  • ALTIN 2446.725
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayın yapan gazetelerden öne çıkan haber başlıkları şöyle:
 
VAN OLAY: Depremlerde En Çok Kamu Kurumları Hasar Gördü
İskele caddesi üzerinde bulunan okul alanında yapılan törende bir konuşma yapan Van Valisi Münir Karaloğlu, Van depreminde en çok kamu kurumlarının hasar gördüğünü belirterek, kamu kurumları içinde de okulların çoğunlukta olduğunu söyledi.
 
Doktora Şiddet Moda
Gaziantep`te görevi başındayken öldürülen Dr. Ersin Aslan`dan sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir vekil tarafından yine bir doktorun dövülmesi gündemdeki sıcaklığını hala korurken bu gün yine Van`da bir doktorun dövülmesi hekimlerin sert tepkisine neden oldu.
 
Van`da Uzman Hekimler İsyan Ediyor
Van Bölge Hastanesi ve İpekyolu Devlet Hastanesi`nde çalışan uzman hekimler dün öğleden sonra poliklinik hizmeti vermeyerek İl Sağlık Müdürlüğüne yürüdüler.
 
ŞEHRİVAN: BDP Özür Diledi
Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi kurucu Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Berktaş görev süresi dolduğundan dolayı görevinden ayrıldı. Düzenlediği bir basın toplantısıyla görevden ayrıldığını açıklayan Berktaş, BDP milletvekili Özdal Üçer`in geçtiğimiz günlerde hastane doktorlarından birini dövmesi üzerine de bir açıklama yaptı. Berktaş, olaydan sonra BDP il Başkanı Cüneyt Caniş`in kendilerinden özür dilediğini ifade etti.
 
VANHABER: Başbakan mı Burada?
AKP Edremit 4. Olağan Kongresi yapıldı. Yapılan Kongre öncesi alınan yoğun güvenlik önlemlerinden dolayı yaya ve sürücüler çileden çıktı. Cuma namazı sırasında alınan geniş güvenlik önlemleri trafiğin sıkışmasına neden olunca sürücüler zor anlar yaşadı.
 
Siz Siz Olun Sakın Hastalanmayın
Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi ve İpekyolu Devlet Hastanesinde çalışan doktorlar en sonunda isyan etti. Hekimler, yaşadıkları sıkıntılar giderilinceye kadar poliklinik hizmeti vermeyeceklerini açıkladı.
 
BÖLGE: Vanlılara En Fazla Kredi Veren Bankalar Belli Oldu
Van`da deprem sonrası KOSGEB`in faiz miktarının tümünü karşılama taahhüdüne rağmen depremzedelerin kredi talebi istenildiği gibi karşılık bulamazken, Vanlı depremzedelere en fazla kredi veren bankaların ise iş Bankası, Halk Bank ve Ziraat Bankası olduğu açıklandı.
 
Çiçek`in Koltuğuna Bir Vanlı Oturdu
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, koltuğunu geçici başkana bıraktı. Koltuğa oturan başörtülü Vanlı Kız öğrenci büyük alkış aldı.
 
VAN POSTASI: Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar
Van`da müthiş bir çalışma var. Devlet olarak 15 binin üzerinde konut yapıyoruz. Ağustos sonu itibariyle orada anahtar vermeye başlayacağız.
 
Van`da Hasar Raporu Bilmecesi
AFAD`ın Ağır Hasarlı dediği binaya Kırıkkale Üniversitesi Orta Hasarlı dedi. (Mahmut Aytekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir