• DOLAR 32.568
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2445.144
  • ...
Batman'da Fakir Öğrenciler Yararına Kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Gül Eğitim Sağlık ve Yardımlaşma Vakfı Batman Şubesi, fakir öğrenciler yararına Yaşam Hastanesi önündeki açık alanda yemek kermesi düzenledi.

 

Gül Vakfı Batman Şube Başkanı Mehmet Şirin Gül, İslamın yardımlaşmayı ve ihtiyacı olanlara destek olmayı dinin temeli saydığını belirterek, "Bu nedenle biz de vakıf olarak her yıl yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenlediğimiz gibi bu yıl da bu geleneğimizi devam ettirdik. Her yıl bir günlük olarak yaptığımız kermesimizi bu yıl yardımlaşma yelpazemizi genişletmek adına iki gün yapmayı uygun bulduk" dedi.

 

Bu kermesin amacı maddi durumu düşük fakir öğrencilere yönelik eğitim bursları giyecek ve gıda yardımı yapıldığını vurgulayan Gül, "Vakıf üyelerimizin ailelerinin ve hayırsever vatandaşlarımızın maddi ve manevi katkılarıyla bu kermesi düzenledik. Bölgemizde ve Batmanda eğitime muhtaç fakir öğrencilere yönelik yaptığımız bu çalışmalar ile eğitime bir nebzede olsa katkı sağlayabilmek bizleri çok memnun etmektedir" ifadelerini kullandı.

 

Gül, kermese katkı sunan hanımların evlerinde ve komşularının yaptığı bir birinden daha güzel yemekleri getirerek bu kermese destek oldukları için çok memnunun olduklarını belirterek, kendilerine teşekkür etti. (Masum Günaydın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir