• DOLAR 32.563
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.492
  • ...
Atılan İftiranın Komplo Olduğu Ortaya Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA-Adana İhya Der Başkanı Ekrem Ertaş`a yönelik kurulmak istenen çirkin komplo hakkında İLKHA`ya konuşan; Fikret Ataş, Yasemin K. ve Elmas K. olayın polis tarafından düzülmüş bir komplo olduğunu gözler önüne serdi.
 
Olayla ilgili İlke Haber Ajansı Adana Bürosuna ziyarette bulunan İhya Der Başkanı Ekrem Ertaş ve onunla birlikte gözaltına alınan Fikret Ataş çarpıcı açıklamada bulundu.
 
Ertaş`ın kiralık daire bulmak için kendisini ziyarete geldiği sırada polis tarafından baskın yapıldığını belirten Ataş; "Daha önce Ertaş ile çarşıda karşılaştık. Bana kiralık bir yer aradığını söyleyince, tanıdığım bir emlakçı olduğunu ve bu konuda kendisine yardımcı olabileceğimi söyledim. Telefon numaramı kendisine verdim. Olay günü bize telefon açarak evimize geldi. 5-10 dakika geçmeden evimizi narkotik polis bastı. Ertaş`ın 150 kilo uyuşturucu getirdiği yönünde ihbar olduğunu söyleyip evimizi aradılar. Yapılan aramalar sonunda kendisi şeker hastası olan ve ara sıra uyuşturucu kullanan baldızımın çantasından 1 gram uyuşturucu ile kuru sıkı tabanca çıktı. Polis evde baldızımın çok üzerine gitti. Kendisi şeker hastası olan baldızım fenalaşarak; "evet ben F.`yim para karşılığında o işi yapıyorum" diyerek fenalaştı. Şoka girdiğinden eve ambulans çağrıldı. Baldızımın çok üzerine gittiklerinden kötüleşti."dedi.
 
Yapılan polis aramasının ardından Ertaş hakkında yapılan ihbarın asılsız olduğunu belirten polisin kendilerinin ifadesine başvurmak için emniyete götürdüğünü belirten Ataş; "Daha sonra bizi sağlık kontrolü için Adli tıpa daha sonrada emniyete götürdüler. Bizi bir yerden bir yere götürüken özellikle basın çağrıldı. Bizim daha iyi görüntümüzü almaları için arabalarını uzağa park edip bizi yürütüp sözlü tacizlerde bulunuyorlardı. Fuhuş operasyonunda mı yakalandınız gibi sözler sarf ediyorlardı. Emniyete götürünce de bizi ayrı ayrı odalara kattılar. Gözaltında da baldızımın çok üzerine gittiler. O da yine orada aynı şekilde fenalaşmış. Onlara ağzına geleni söylemiş."dedi.
 
Önceden uyuşturucu operasyonu şeklinde başlayan polis baskının sonradan nedense basına fuhuş operasyonu şeklinde lanse edildiğini belirten Ataş; bu olay kesinlikle böyle değil. Burada bir komplo var. Başta eşim ve baldızım olmak üzere ben ve Ekrem Ertaş hakkında polis tarafından servis edilen tüm bilgiler yalan ve iftiradan ibarettir."dedi.
 
Aile olarak bu olayla yıprandıklarını belirten Ataş; " bu olayın ardından basında eşim ve baldızım hakkındaki fuhuş iddiası bizi bunalıma soktu. Hatta eşim dün gece intihar teşebbüsünde bulundu. Ben sabaha kadar başında nöbet tuttum. Yine baldızımın psikolojisi bozulmuş ve rahatsız durumda yatıyor. Sizinle bu konuyu görüşüp haber yapmak istediğimi, eşime söyledim o da bunu kabul etti. Eşim, kendisinin ve kız kardeşinin bu iftira hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını da bana söyleyerek size iletmemi ve hukuki haklarını sonuna kadar savunacaklarını belirttiler"şeklinde konuştu.
(A. Kurt-Ayhan Kaya-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir