• DOLAR 32.5
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2441.1
  • ...
Çaldıkları otomobilleri parçalıyorlardı ki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te çaldıkları otomobilleri satmak için parçalarken suçüstü yakalanan 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konu ile Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte meydana gelen otomobil hırsızlıklarına ilişkin soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Yapılan çalışmalar kapsamında, kimliği belirlenen 5 kişinin otomobilleri çaldığı, ardından parçalayarak sattığı belirlendi.

Savcılık kararıyla söz konusu şüphelilerin yakalanması için düzenlenen operasyonda polis, 5 şüpheliyi çalıntı otomobilleri parçalarken suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Polis tarafından ele geçirilen çalıntı araçlar ve parçaları ise sahiplerine teslim edildi.

Çocuğu bıçaklayıp parasını ve telefonunu gasp ettiler

Öte yandan, 16 yaşındaki bir çocuğu bıçakladıktan sonra parasını gasp ettikleri iddiasıyla 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey ilçesi Beydilli Mahallesi'nde 3 şüpheli, iş yerinden haftalık harçlığını alıp evine doğru giden M.M'ye (16) bıçakla saldırdı.

Şüpheliler, çocuğun cep telefonunu ve 300 TL'sini gasp ettikten sonra kaçtı. Ağır yaralanan çocuk ise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin Ç.S, H.M.D. ve K.K. isimli kişiler olduğunu tespit etti.

Evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüphelilerin yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldüğü belirtildi. Çocuk şüphelilerin buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir