• DOLAR 32.559
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2442.117
  • ...
"Engelli vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü toplumsal bilincin artmasına ve engellilerin yaşam standartlarının geliştirilmesine katkı sağlayacak önemli bir gün olarak ilan edilmiştir." diyen Yüzer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bunun farkında olarak bizler de engelli vatandaşlarımız için hayatı onlara kolay yaşanabilir bir hale getirmek için el birliğiyle çalışmalıyız. Hepimiz engelli vatandaşlarımıza yönelik duyarlı olmalıyız, onları sadece Dünya Engelliler Günü'nde değil, her zaman hatırlayarak yanlarında olmalıyız. Şunu unutmamalıyız ki; hepimiz birer engelli adayıyız. Bunun bilincinde olarak bizler engelli vatandaşlarımızın engellerini ortadan kaldırarak, onlara karşı görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engelli vatandaşlarımızın aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmesini diliyorum." (Mehmet Aslan-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir