• DOLAR 32.248
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2415.021
  • ...
Gaziantep Valisinden örnek uygulama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son "Valiler Kararnamesi" ile Sivas'tan Gaziantep'e atanan Vali Davut Gül, her hafta salı ve perşembe günleri vatandaşları, randevu usulü ile makamında kabul edecek.

Konu ile ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, Gaziantep Valisi Davut Gül'ün her hafta salı ve perşembe günleri kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşları, randevu usulü ile makamında konuk ederek, talep, öneri ve isteklerini dinleyeceği bildirildi.

Açıklamada, "Görüşmek isteyen vatandaşlarımız Valiliğimizin 0342 231 03 13 numaralı hattından Özel Kalem Müdürlüğü sekreteryasına iletişim, görüşme konusu ve diğer bilgilerini verdiği takdirde en kısa sürede davet edilerek misafir edilecek. Valimizle yapacakları görüşme ardından yönlendirilecekleri yer varsa talepleriyle ilgilenilecek, yapılacak işlem ve incelemelerin akabinde isteklerine olumlu ya da neden olmadığına dair ilgililerce cevap verilecektir. Ayrıca Valiliğimizin www.gaziantep.gov.tr internet sayfasında "Valiye Mesaj" modülü açılmış olup, talepler bu kanaldan da iletilebilecek, gerekli işlemin ardından e-mail yoluyla dönüş yapılacaktır." denildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir