• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Büyükşehir Spor Kulübü farklı kategorilerde başarı elde etti"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki takımlar, Futbol Akademi Ligi, Voleybol Bayanlar 2. Lig ve Türkiye Bölgesel Kros Ligi ikinci kademe karşılaşmalarında başarılar elde etti.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Van Büyükşehir Belediyesi Spor takımı, Futbol Akademi liginde 4 Kasım'da Kahramanmaraş'ta düzenlenen maçta Kahramanmaraşspor'la karşı karşıya gelen 15-16 yaş altı Van Büyükşehir Belediyesi Spor takımı, sahadan galip ayrılarak grubunda liderliğe yükseldi.  Van'da düzenlenen bir başka karşılaşmada, 19 yaş altı futbol takımı da Kahramanmaraşspor'u 2-0'lık net skorla yenerek grubunda lider oldu. Voleybol Bayanlar 2'nci ligde mücadele eden Van büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı ise Hakkâri Mehmet Akif Ersoy MTAL takımıyla karşılaştı. Karşılaşmayı Van büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımı 3-0 kazandı." denildi.

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün bir başka başarıyı da Bölgesel Kros Ligi ikinci kademe yarışmalarında aldığı ifade edilen açıklama şöyle devam etti:

"4 Kasım'da Muş'ta 6 ilin katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları 4 kategoride dereceye girdi. Yarışmalarda Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları 18 yaş altı kız ve erkek takımları birincilik elde ederken, 16 yaş altı kız takımı ikincilik 16 yaş altı erkek takımı ise üçüncülük elde etti. 3 farklı Branş ve 8 kategoride rakiplerine fark atan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, kenti en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirtti." (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir